Studentklänning

Har letat runt lite efter studentklänningar pga att jag faktiskt tar studenten nästa år.
Jag vet att det är relativt tidigt och jag kommer säkert hinna ändra mig femhundramiljontals gånger.
MEN jag hittade en idag, som jag fastnade för OTROLIGT mycket. Den var jag, den var fin, den var GOREGOUS! 

Halva ryggen är i spets och går ner relativt mycket vid skulderblanden. 
 
 

Rise Against

Jag kommer ihåg när jag var 13 år gammal. En mycket dåvarande viktig person för mig tipsade mig om en band som skulle betyda något så otroligt för mig. 
Jag är en person som lyssnar på all sorts musik och fastnar för låtar snarare än artister och band. Men Lana del rey och Rise Against är dem ENDA banden som har stått med mig genom eld och vatten. 
 
Rise Against var det band som fanns för mig när jag trillade ner i mitt svarta håll. Jag var liten, rädd och sökte efter texter som jag kunde relatera till, rythmer som jag var tillräcklig för att hjälpa min själ att uttrycka sig. Och så hittade jag det mest fantastiska bandet ever. Jag vet inte hur många gånger jag gråtit i frustation till injection eller sjungit swing life away till mor min i hemlighet. Eller sjungit Give it all när jag varit förbannad och musiken var det enda som kunde rädda mig. Savior som får mig att tänka på hur mitt hjärta för första gången krossades men som också gjorde mig tusen gånger starkare. Hur stolt jag har varit när jag sjungit Hero of war och tänkt på min far och önskat att han kunde se mig då. Eller satellite som har gett mig så många visdomsord. Jag kan rabbla på hur mycket som helst. Men ni förstår nog vitsen. Det här är  nog en större deal för mig än när jag såg Lana del rey och då grät jag som ett barn. 
 
Jag kommer ihåg att Rise Against spelade i Stockholm för några år sen. Då var jag där uppe och hörde dem spela men såg inte dem pga jag inte hade någon biljett. Men hörde att dem var FETT jävla bra. 
 
 

Andra advent

Idag så är det redan andra advent. Tänk så fort tiden går! Om 2 veckor, ungefär, så är det jul. Nästa vecka ska jag strosa runt och söka efter sommarjobb i Hultsfred och Vimmerby. 
 
I fredags tittade jag (och säkert många andra i Sverige med) på idol. Jag har alltid hejat på Mollie men aldrig tyckt att Lisa har varit dålig. Så båda var verkligen värda att vinna. Det spelade ingen roll vem som vann för mig. Jag tror att båda kommer gå långt ändå! Lisa är otroligt duktig teknikmässigt och Mollie har en sån connection med sina fans. Båda egenskaperna är kanonbra! Det här året har varit ett superintressant idol år. 

Igår så hann extra mor och jag göra jul kola, och kola med nötter i.Jag längtar faktiskt väldigt mycket till jul. Mer än vanligt. Jag tycker inte jul är en sån big deal egentligen men iår så känns det faktiskt väldigt bra. Kanske är för att man har blivit mognare och uppskattar det mer på ett annat vis? Eller hmm.... 
 
Idag ska hon göra knäck då jag och Samuel ska äta middag hos Jakob, hans kusin. Det ska bli roligt. Jag sover sedan hos Samuel för vi har inte varit på hela helgen (förutom en stund i fredags). Så jag har inte hunnit gosa så mycket  med Balrog. 
 
Nu ska jag börja packa lite sen ska jag nog åka. Skriver mer sen! 
 
 

Balrog

Åh, Samuel och jag gjorde de absoluta rätta valet och skaffade katt. Tekniskt sätt är det Samuels katt men eftersom jag var med och bestämde så tycker jag att den är lite min med. Vi säger iallafall att hon är vår. 
 
Balrog aka ballan, ballis, ballisen eller vad som helst som börjar på ball. Är super gosig liten flicka som tycker om att busa och kela. Hon är lite liten för sin ålder. 12 veckor gammal. Men hon är en väldigt social och omtänksam katt. Hon spinner som en motorbåt och tycker om att ligga på halsen/bröstkorgen. Hon är lite klumpig men ändå underbar på alla sätt och vis. 
 
 
 
 

Dans och katt

Igår så hade vi våran sista dansuppvisning. Det blev faktiskt väldigt lyckat, iallafall för min del. Jag är jättenöjd. Samt att jag tycker att min dansgrupp är asbra så gör det allting lite lättare och bättre. 
 
Just nu befinner jag mig i Högsby. Jag och Samuel ska hämta VÅRAN katt!!!!!!! Det är en hona, hon är supergullig (iaf på bild) och det ska bli såååå roligt. Vi har redan köpt lite kattgrejer så jag ser jätte fram emot det här. 
 
 
Imorgon så ska jag på öppethus i Hultsfred Gymnasium med några från min klass. Men först ska jag gosa med min bebis, för vi börjar inte förrens halv 1 hihi. 

RSS 2.0