Fullt upp

Hej på er! 
Jag har haft fullt upp sen i onsdags så har inte riktigt hunnit skriva så mycket. Det har gått så attans fort, tiden går så attans fort. Vad händer egentigen? Nu är det bara 3 veckor kvar av HÖSTTERMINEN i TREAN? 
Jag går snart ut gymnasiet. Jag ska snart börja mitt liv på riktigt. Och jag är både glad och ledsen för det.
 
Men i onsdag och torsdag så hade vi föreställning på teatern i Vimmerby. 
Det var fullsatt båda dagarna (konstigt då det var slutsålt) och imorgon så ska vi göra en sista uppvisning, en extra uppvisning för att det var så många som ville se föreställningen som inte hann köpa biljett. 
 
I Fredags så var jag på Sacomässan där det var massa universitet från olika städer i Sverige som kom och pratade om sina skolor, utbildningar och möjligheter som dem kan ge oss blivande studenter 2015. 
Jag trodde att jag hade en aning koll på vad jag skulle studera till eller göra efter gymnasiet. Men helt ärligt, efter Sacomässan så känner jag att jag har faktiskt noll koll. Och vi ska söka senast i April. Herregud. 
Vi kom hem från Stockholm relativt sent på kvällen och jag åkte till Samuels mamma i Högsby där dem väntade på mig framför idol. Vi pratade och umgicks sen gick vi och la oss relativt tidigt.
 
Igår så var jag på dop för Samuels systerson och Samuel blev Gudfar. Han var så otroligt stilig och Nathan (systersonen) var jätteduktig i kyrkan. Efter det så åkte vi till Samuels syster i Mållila, hade lite fika kalas och drog sedan vid klockan 5-6. Vid 8 så träffade jag Ida, Nattis och Fanny. Vi åt på bambugården och pratade lite om allt. Nattis fyllde ju trots allt 19 år. Grattis igen snyggingen! Vi gick vidare till Samuels kusin Jakob. 
Där drack vi lite, spelade massa charader och "med andra ord" som var jätteroligt. Vi kom inte hem förrens 3 inatt.
 
Idag så har jag sjungit in första advent i kyrkan. Efter det så har jag och Samuel bara vilat. Vi har kollat på AHS och gick och storhandlade samt kollade in julskyltningen i centrum här i Hultsfred. Och nu, nu sitter jag här. Jag ska kolla på Grey's Anatomy och bara TA DET LUGNT. Ska hem till mig senare ikväll. Men innan det, ska vi äta ostkaka och bara gosa in första advent tillsammans. Ha en fortsatt trevlig kväll :) 
 

Det är inte alltid så lätt

Idag så har det gått så otroligt fort i skolan. Jag har jobbat på ovanligt bra och har fått ganska mycket gjort. Imorgon är vi också "lediga" då vi håller på att jobba med ett jätte stort arbete inom pedagogisk ledarskap, pedagogik och organisation samt svenska. Så vi får jobba med det hemma. 
MEN vi i dansprofil och kulturskolan har ju den första föreställningen imorgon, så ska in till Vimmerby vid 15:30 redan. Imorgon ska jag också baka lussebullar med min extra mamma och ta en välbehövlig sovmorgon. 
Har också tänkt att använda mig av min färgbomb till mina toppar (ja jag saknar mitt hår när jag hade röda toppar, det var då jag trivdes som bäst i mitt hår). Färgbomber färgas ju ändå ur relativt fort. 
 
Förövrigt har jag målat mina naglar röda 

 
Scrollat runt i min mobil efter en ego pic som är värd att visa. (tar inte tillräckligt bra ego pic längre wtf?) 
 
 

Tumblr #4

 

Spontan tripp till slutdestination

Igår så spelade Samuel och Alex in musik medans jag satt och kollade på Grey's anatomy och lagade mat. Eftersom det var en sån tråkigt dag så tänkte jag att jag orkar inte sitta här och inte göra någonting så jag bestämde mig att dra till Emma där Ida sa att hon skulle. Så det blev en spontanfest hos Emma igår.
 
Eftersom jag inte hade köpt en biljett till Veronica Maggio och kände inte för att dra till Metropol så följde jag med Felicia, Sven, Ida och Alice hem till Alice (som förövrigt bor mittimot Samuel och Felicia bor granna med honom i andra byggnaden). Vi satt och pratade, spelade "jag har aldrig" och pratade spökhistorier. 
 
När klockan börajde närma sig 01:00 så drog jag mig hemåt mot Samuel som fortfarande satt och fixade ihop musik med Alex. Men dem blev typ klara några minuter efter att jag kom hem. Då kom Jimi dit och vi satt och pratade någon timme. EFTER det så gick jag och Samuel och la oss. 
 
En lång lördag. Och ännu längre söndag. Jag har bara suttit och kollat på Grey's anatomy HELA dagen idag. 
SÅ SKÖNT. 

Målade nya naglar igår också (eller var det i fredags? kommer inte ihåg) 
 
 
Bilder från igår. Suddiga och bra. 

 
 

Te i all ära

Idag så har det varit en riktigt seg dag. Jag och Samuel vakande lite innan 8 men somande om igen och vaknade inte förrens stra innan 12. Idag har jag inte gjort något mer än att slappa. Det har jag verkligen behövt då jag har varit så utmattad hela veckan och däckat innan 10 nästan varje dag jag kommit hem från skolan.
 
Så nu sitter jag med en kopp te och ska kolla på serier. Samuels vän Alexander är också på besök så dem sitter och skriver musik. Själv så ska jag plugga och kolla på grey's anatomy hela lördagen. Känns som en bra, men tråkig (det får faktiskt lov att vara tråkigt ibland) lördag. 
 
Hoppas alla som är ute på Veronica Maggio har kul ikväll. Hade gärna velat gå men kände att jag inte orkade. Jag väntar till julfesterna i december istället. Och försöker lägga all energi åt att hämta energi till nästa vecka. Som kommer vara lika turbulent som denna. 
 
 

Nu tar jag helg!

 
Hej på er! 
Idag så har det varit massor av glädje i skola. Först så.kom det en gäst/ledare på besök och berättade om hans ledarskap. Han är ledare för Vimmerby If. Sedan så började jag, Jessika och Jesper planera för våran lektion som vi skulle hålla till IM eleverna. 
 
Dem vad så tacksamma, så glada och roliga. Dem tyckte vi var så bra att dem bjöd oss på deras jul fest i december. Vilket jag ser fram emot. Dem ska ha med sig mat från deras hemland och musik, så det kommer bli super spännande! 
 
Nu är jag påväg till Samuel. Det ser ut att bli en lugn fredags trots allt. Vi ska hem till mig och äta middag, kolla på idol och bara umgås. Sen ska vi hem till Samuel och sova där. För imorgon kommer Alexander på besök. :) 
 
Dagens look, i väntan på tåget. 
 

Kärlek på högsta nivå

Eftersom jag egentligen bara vill spy galla över hur mycket kärlek jag har att ge till den här människan så vet jag inte riktigt vart jag ska börja. Jag vet bara att jag älskar han så_jävla_mycket att hela hjärtat kvävs och huvudet sprängs. 

Och det är inte så farligt som det låter, även fast det gör ont i hela kroppen ibland. Av tanken att jag någon dag kanske förlorar honom. Så finns det inte i mina banor. Det vi har nu, det vi hade igår, det vi kommer ha imorgon, kan ingen ta ifrån oss. 

Spänning blir till trygghet och nyfikenheten utvecklas till vanor. Jag vill göra allt om och om med dig. Att dela kärleken med dig är så underbart, på gott och ont. Och jag har aldrig känt mig mer som jag, förrens jag träffade dig. 
 
 
Bilden är ritad utav hans syster Sofia Siven. Hon är jätteduktig på att teckna (som ni ser på bilden). 
Gilla hennes Facebook-sida här: https://www.facebook.com/SofiasStudio?ref=ts&fref=ts

Fina vänner + nailart

Idag har det varit en ganska så händelserik dag. Jag har gjort mycket i skolan, påbörjat nya arbeten och jobbat på med andra arbeten. Efter skolan så tog jag en fika med Natalie och Elin och pratade om allt mellan himmel och jord. Fula tröjor till komplexa känslor. Det är ganska sjukt hur man kan klicka med människor som funnits i ens närhet hela tiden men som man inte riktigt har tagit kontakt med (förrens nu). 
 
Sen åkte jag hem. Vi har pratat med Beas tolk och hon har lärt sig så mycket svenska på så kort tid. Jag är jättestolt över henne. Det ska bli kul att prata med henne lite mer ingående sen när hon kan prata lite bättre svenska. 
 
Nu ikväll så har jag gjort nya naglar (igen) då jag inte riktigt var nöjd med mina gamla. Jag tyckte att jag var alldeles för slarvig samt att jag blev förälskad i leopard mönstrade nalgar. Så jag kunde inte låta bli!
 
Nu ska jag försöka sova. Godnatt på er. Hörs imorgon. 
Imorgon kommer jag inte hem förrens vid 20:00 pga genrep med dansen. Har ju trots allt uppvisning på ons-torsdag nästa vecka! 
 

14 månader

Idag så har jag varit i skolan till strax innan 18:00. När jag kom hem till Hultsfred till min plutt så åkte vi iväg till Willys och handlade mat. Det blev hamburgare på menyn och asgott var det också. 
 
Vi har kollat på Black Sails och umgåtts. Det är ju trots allt våran 14 månaders dag idag. Att tiden kan gå så fort. Imorgon är det en heldag i skolan som väntar men ska även ta en fika med Natalie efter skolan också. 
När jag väl kommer hem så ska jag bara slappa och möjligtvis plugga om jag har ork. 
 
Nu ska vi se Northenlion och gosa. Måste samla kraft till veckan. Det är bara måndag, trots att det känns som onsdag. Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans. Glöm inte att kolla på PH också för det skippar jag ikväll. 
 
En gosbild på mig och mitt hjärta. 
 

att jag aldrig lär mig - nailart

Nu har jag suttit i över en timme och målat nya naglar. Nöjd är jag inte heller på grund av att jag stressade och allt blev kaos. Men orkade ändå inte ta bort det så det fick vara kvar. Ska egentligen bara pärlor på lång fingret men det får jag ta en annan gång. Godnatt på er!
 
 

Tråkig söndag

Längsta söndagen på mycket länge. Det har inte hänt något märkvärdigt, det har varit grått, tråkigt och segt. Känns som klockan är 10 när den entligen är lite över halv 8. Åh, om jag ändå kunde ta mig tillbaka till varma Gran Canaria. 
 

Rolig och lärorik helg

Hej på er. Nu var det några dagar sedan jag bloggade och har väl rätt mycket att berätta samt x-antal bilder att visa. Det har varit en lärorik och rolig vecka. En fartfylld och vilolös helg men det har rullat på som det ska ändå. 
 
Fredags: 
Först så var jag i skolan till 3 - halv 4 för att sedan bege mig i väg med familjen till Västervik. Där gick vi lite på stan och sedan åkte vi hem för att jag skulle på klass träff i skolan! 
Klass träffen med skolan var så otroligt roligt. Vi har nog inte skrattat så mycket tillsammans någonsin. Och det kändes verkligen som att alla hade det väldigt roligt. För mig kändes det som att alla kom varandra ett steg närmare och vi ska försöka hålla i den här sammanhållningen. 
 
Vi lekte massa lekar. Körde femkamp (som sedan blev till en fyrkamp pga tidsbrist). Vi körde blindboll som var asroligt även fast jag fick en liten fläskläpp. Vi körde twister, hela havet stormar, kropp mot kropp och några andra lekar. Det var SÅ OTROLIGT ROLIGT. 
 
 
Vissa bilder är lånade av Maja Danlid. :) 
 
Lördags: 
Igår var jag tvungen att stiga upp klockan 7 för att bege mig iväg till Norrköping med min bonus mor för utbildning och föreläsning med Slagfärdiga. Utbildningen som min mamma höll var jätteintressant och nu känner jag verkligen att jag har lite mer kött på benen. Det ska bli ett intressant projekt att vara ungdomsrepresentant för Slagfärdiga. Om ni vill veta mer om Slagfärdiga så gå in och läs på http://slagfardiga.org/

Vi lyssnade också på en föreläsning av Helen Lindell som har skrivit boken Bortvald. Jag har tyvärr inte läst boken än men jag ska göra det så fort jag har tid. Hennes föreläsning var dock väldigt känslosam och riktigt bra! 
 

Min facelook i lördags: 
 
 
Idag: 
Har det inte hänt något speciellt alls. Jag håller på att tvätta, jag måste skriva klart min hemtenta i filosofi och sen belöna mig själv med att kolla på Vampire Diaries och American Horror Story. 
Samuel kom till mig igår och vi har inte gjort ett skit. Han åkte för en stund sen och nu sitter jag i soffan. En välbehövlig söndag. Imorgon så har Samuel och jag 1 år och 2 månader. Tiden går SÅ FORT.
 
Jag ska kanske måla mina naglar också. Om jag har tid. Får se vad jag hittar på. 

Planering

Okej så här ser min helg ut just nu.

Fredag
Antingen så ska jag på en klassgrej, där vi ska ses i skolan på kvällstid. Vi ska kolla på film, spela spel, köra fem kamp och bara umgås med varandra. Det låter roligt men det verkar som det är ganska många som inte ska gå. Vilket är tråkigt så vet inte redigt om jag heller ska gå. Eller så stannar jag hemma, umgås med min familj och syster dotter som är på besök då jag ska upp tidigt på lördag. 

Lördag 
Jag ska till Norrköping. Vi ska ha en föreläsning och utbildning om Slagfärdiga och lyssna på en föreläsare. Det ska bli otroligt roligt faktiskt och väldigt intressant. Det är en hel dag så är inte hemma förrens på kvällen. Tror jag åker hemifrån runt 7-8 tiden. Senare när jag har kommit hem så kommer Samuel till mig också. 

Söndag 
Då ska jag vara med Fanny en stund. Vi ska göra fruktsallad och dricka kaffe som gamla tanter. Umgås och bara chilla. (låter som en perfekt söndag). 
 
Det är alltid något på helgerna för mig. Jag förstår inte hur jag aldrig kan vara ledig. Inte ens på vardagarna? Inte ens på helgerna. Det är ju då man ska ta det lugnt och vila. Haha, jadu. Vila. 
 
 

Tisdags fika

Min klass har bestämt att varje tisdag så ska vi ha fika. Alltså en tisdagsfika. Det har fungerat hittils och det är faktiskt jättemysigt att vi kan göra det tillsammans. Idag var det väldigt chockladigt, hembakat och gott!
 
Sen har jag en väldigt söt kopp till tisdagsfikat (akut köpte den på konsum för någon vecka sen). 
 
 
Nu är jag hemma. Tänkte skriva lite på min ledarskapsrapport och gosa med mina hundar. Min kväll blir väldigt lugn och det känner jag att jag behöver. Imorgon ska jag nog sova hos Samuel pga sovmorgon på torsdag (som alltid). 

 
På fredag så är det bestämt att vi alla i klassen ska ses i skolan på kvällen och sova över (för dem som vill). Jag ska dock inte sova över på grund av att jag ska till Norrköping på utbildning på lördag (skriver mer om det senare i veckan). Och på söndag, som det ser ut nu ska jag träffa Fanny!
 
 

Kärlek

 

Kvällspyssel

Ikväll kände jag för riktigt svarta och blanka naglar. Och så fick det bli. Superfräsht känns det också. 
Nu är jag hemma efter skolan och körövning. Vi övar till Första advent och som vanligt har jag fullt upp om helgerna (jämt) som det ser ut nu så ska jag på en utbildning för Slagfärdiga med min bonus mor och hennes bror. 
Det kommer bli väldigt roligt och intressant. Jag ser mycket fram emot det! 

Förövrigt så har jag gjort ett naturkunskapsprov idag. Som handlade om kemi (jonbildningar, metallbindningar m.m) som det kändes så gick det nog bättre än förväntat.
 
Nu ska jag platta mitt hår för morgondagen (jag är alldeles för lat för att platta mitt hår på morgonen så måste göra det dagen innan pga det är så tjockt och tar så lång tid). Har spelat lite Isaac idag också och ska se på Grey's anatomy. Jag förtjänar en slapp måndag. 
 
Förövrigt har jag börjat kolla på Black Sails. Det verkar vara en jättebra serie så ska fortsätta kolla på det. Tycker ni om GoT och Vikings borde ni verkligen se det! 

 
 

 

Min helg

Min helg har varit jätterolig! Först så fick jag och Samuel besök av Kayla och Mathias som kom till oss i fredags. Sedan åkte vi och handlade lite gott till kvällen. Det blev tacos och chips, dipp m.m 
Efter det kom även Jakob och Alexandra, och sist kom Pontus!
Tanken var att vi skulle ha Freddy krueger maraton men alla bara pratade så det blev som ett bakgrundsfilm istället vilket var nice det med. 
 
 
På lördagen så var det sista halloweenfesten för iår. Jag var utklädd till Frankenstein's brud och blev halvklar med min utklädnad innan vi skulle gå. Festen var väldigt rolig, dock kom det inte så mycket folk som vi hade hoppats på. Men det var roligt iallafall! 
Mathias vann och priset för bästa utklädnad vilket var jätteroligt, han bjöd oss alla på champange. 
 
 
I söndags så lovade jag Alexandra som hade hyrt lokalen att hjälpa till och städa. Det blev att plocka upp alla burkar, flaskor, sopa golvet, moppa golvet, tvätta av, städa toaletterna, flytta iväg högtalarna m.m
Dum som jag var så hann jag inte komma hem och fira min bonus pappas dag på farsdag. Så idag får jag ge han en extra kram när jag kommer hem från körövningen. 

Nu sitter jag i skolan och jobbar på min ledarskapsrapport som ska vara inne om en månad. En stor rapport som innehåller 3 olika ämnen i skolan (ped.leg, ped.org och svenska). Så nu måste jag jobba på. Skriver mer ikväll, då ska jag pyssla med mina naglar. Får se vad jag hitta på!



Bloggfrågor

Hittade en liten bloggfrågelek! Man svarar på frågor från en blogg sedan så bestämmer man egna frågor som andra bloggar får svara på.

Alltså: Jag kopierade dem här frågorna och besvarade på dem. Sedan kom jag på 11 egna frågor som ni ska/får svara på om ni vill (ni borde göra det om ni har tråkigt). 

1. Du får ta med dig en enda skönhetsprodukt till en öde ö, vilken skulle du välja?
Jag hade nog tagit med mig någon olja eller kräm som gör så att ansiktet blir mjukare och fuktigare då jag oftast blir torr i ansiktet efter att jag duschat/sköljt av ansiktet/badat osv. 

2. Vilka är dina 5 favoritbloggar?
http://keela.se/
www.nattstad.se/Louisexinjonsson
http://kenzas.se/
http://epicfaiil.se/
http://tofauti.se/


3. Vem känner dig bäst och varför?
Just nu så känner min pojkvän mig bäst. Vi har trots allt umgåtts konstant, nästan varje dag/helg i över 1 år. Det blir att man kommer varandra nämre på ett annat sätt då. Han känner mig bäst för att han vet mina styrkor och svagheter, han har sett mig i mina värsta och bästa dagar och vi har delat så mycket tillsammans. 

4. Vad står på din shoppinglista till vintern?
Åh, jag har verkligen fastnat för kängor/boots i vintern. Det är så otroligt snyggt. Passar både till tights och byxor. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta ett par höga boots som skulle passa mina korta ben. Men det gjorde jag och jag är överlycklig! 

5. Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då?
Jag går antingen till mitt rum eller så går jag ut och går. Helst så har jag också musik i öronen. 

6. Vilket mål jobbar du mot just nu?
Mitt mål jag jobbar på just nu är att hitta min skolmotivation igen. Både när det gäller studierna och dansen. Jag gör alt som ska göras, men inte för att jag tycker det är intressant eller roligt utan bara för att jag måste. Om man känner sig engagerad så blir arbeterna atomatiskt mycket bättre (iallafall vad jag har märkt) så måste finna min motivation igen. 

7. Vad vill du bli när du blir stor?
Jag går sista året på gymnasiet och borde egentligen ta denna fråga på relativt stort ansvar. Men mitt svar är att jag faktiskt inte vet. Hade du frågat mig för ett år sen hade jag svarat psykiatrisjuksköterska, hade du frågat mig för två års sen hade jag sagt psykolog. Hade du frågat mig för 10 år sen hade jag sagt frisör eller flygvärdinna. Jag har faktiskt ingen aning. 

8. Om du skulle skaffa dig en ny hobby, vad skulle det bli?
Gymma eller matlagning. Men jag har faktiskt börjat bli lite intresserad av matlagning nu när Samuel har flyttat till egen lägenhet och vi får fixa och dona med maten själva. Det är väldigt roligt! Gymma kommer jag nog komma igång med efter jag har gått ut skolan då jag kommer att behöva hitta något sätt att fortsätta hålla mig i form utan dansen. 

9. Om du kunde gå tillbaka till dig själv som liten och ge dig själv ett enda tips för framtiden, vad skulle det vara?
Jag hade sagt till mig själv att jag kommer att möta många motgånger i mitt liv och även om det kommer kännas som världen kommer att gå under för mig så kommer jag alltid att gå vidare från det, tusen gånger starkare. Så mitt tips till mig själv (och alla andra) är att alltid hålla huvudet högt och stå på dig, var dig själv oavsätt vad.

10. Kakor, chips eller godis?
Åh, chips i all äre. Speciellt med dipp. 

11. Vilket är det fulaste respektive finaste ordet du vet?
Jag tycker att blöja är ett väldigt fult ord. Och liv är ett väldigt fint ord! 



Nu vill jag att ni läsare med bloggar svarar på de här 11 frågorna;

1. Vilka är dina två bästa och lite sämre egenskper? 

2. Vad är du mest nöjd med dig själv med utseendemässigt? 

3. Vilken är din favorit årstid och varför? 

4. Om du var den enda människan på jorden under en vecka, vad skulle du göra då? 

5. Vem är du mest lik i din familj (personligheten?, utseende?, sättet att va?) och varför/hur? 

6. Går du på någon sport? 

7. Vem är din bästa vän? Berätta om hen. 

8. Myskväll hemma eller partykväll? 

9. Läskigaste skräckfilmen du har sett? 

10.Vad är du för stjärntecken och när fyller du år? 

11. Vad önskar du dig i julklapp i år?



 

 


Tumblr #2








 

Fin onsdag

Idag har det varit en superbra dag. Jag har fått finbesök av Kayla som kom till skolan för att se hur jag hade det där. På håltimmen så gick vi på stan och hon köpte lite grejer sen tog vi en fika och jag hade ett möte med Balkommittén. Som det ser ut nu så är budgeten klar och den bindande listan ska skrivas snarast. 

Balen är den 9 maj och jag är såååå taggad. Det kommer vara så underbart och ett minne för livet. Jag har kollat på massor av klänningar som jag skulle vilja ha. Och färgerna som det står emellan är vit, isblå, mintgrön och bebisrosa. 
 
Jag kan tänka mig att bära en klänning som liknar den här (sååå fin): 


chill dag

Idag har vi haft sovmorgon till 12:00 vilket har varit helt underbart. Sitter i bilen påväg till skolan med Jennie och Ida. Tydligen så ska vi se en bio film och sen diskutera och äta paj :) 
 
Idag så kommer rebirth ut men inte förrens vid 19:00-20:00 på kvällen här i Sverige pågrund av att det är olika tid här och i USA. 
 
Jag har också målat nya naglar! Lite frosen känsla.
 
 
 
 

The binding of Isaac - Rebirth

Nu sitter jag hos Jakob med Samuel, Jakob och Alexandra. Jag väntar på att Rebirth ska komma ut. Jag dör av längtan! Men det står på steam att spelet inte kommer ut förrens om "ungefär en dag och 1 timme". Den SKA komma ut den 4 november. Borde det inte vara kl 00:00 då? Åhhhh vill bara spela nununu. 

Här kan ni kolla på hur spelet ser ut. Världens bästa spel (iallafall första spelat: Wrath of the Lamb). 



Wrath of the Lamb, the binding of Isaac (första).






Tumblr #1

Lite tankar och bilder innan jag går och lägger mig. Godnatt så hörs vi imorgon!






Skolångest + fin besök

Dagen har spenderats med Bella. Vi har pratat, pratat och pratat. Lekt med mina hundar, kollat på balklänningar, lekt med hår och ätit mat. Det var jätteroligt att hon kom hit, vi har inte varit på ett bra tag. Så saknad har hon varit. 

Skolan börjar imorgon efter en veckas lov och jag ser faktiskt inte fram emot det. Det har hänt otroligt mycket på lovet som jag har sett fram emot samt tyckt varit asroligt. Tillexempel har jag blivit nämre gamla vänner, jag har festat relativt mycket, jag har varit hos frisören, sjungit på en minnesgudtjänst och tatuerat mig. Mitt liv har varit produktiv och rolig. Dock har jag inte hunnit plugga mycket alls (vilket är väldigt dåligt och jag borde lägga i en växel nu). Har inte heller hunnit övningsköra. Men får göra det nästa vecka. 

Imorgon ska ska Kayla med mig till skolan vilket jag ser fram emot. Och på tisdag så kommer Binding of Isaac - Rebirth ut. OCH JAG DÖR AV GLÄDJE. ASDASDLASD <3333 
 
Här är en påbörjad waterfail braid. Men jag gjorde om den och den andra blev tusen gången bättre. 

 
Här är dagens facelook hihi. 


spontan tripp

Kvällen har bestått av: målat nya naglar, spontan hämtat bella eftersom klt har noll koll som vanligt, varit på minnesgudstjänst och ätit fett god kyckling. 
 
Nu så ligger Samuel och jag i sängen och slö kollar på northernlion. Vi längtar efter sovmorgonen imorgon. 
 
Imorgon så kommer Bella hit också, vilket är jätte roligt. Förutom det så känner jag ångesten av att börja skolan på måndag. Lovet har gått alldeles för fort. 
 
Två ego pic bara för att jag äntligen trivs i mitt hår: 
 

Back to Black (igen)

ÅHHH nu är jag svarthårig igen och ta mig f*n vad det känns fantastiskt och bra. Jag trivs såååå mycket i mitt mörka svarta/bruna/ljusare i topparna håret och jag kommer inte färga bort det här på ett väldigt bra tag nu. 
Dock så gav frisören mig ett tips att ha en "askigare" färg eftersom jag var rödhårig innan så skulle det "se bättre ut" och först så blev jag lite osäker och tänkte "nej men askigt är ju bara snyggt om man är typ blond" sen när allt var klart så såg det jättenaturligt och elegant ut och jag är supernöjd!

Köpte därför silvershampoo för att behålla den  "askiga" tonen i det bruna håret och så småningom kanske jag ska färga det lite ljusare. Nu har mitt hår fått stå ut med mycket så jag måste det lugnt med det några månader fram över och smörja in håret med olja och använda inpackningar för att få det att bli lite friskare. 

Först fick jag bleka mina toppar. Det tog nästan 1 timme och då fick vi ändå inte bort alla röda pigment så det sitter fortfarande kvar relativt mycket pigment av det röda. Vilket suger. 

 
Sen såg jag ut som en (bokstavligt talat) morot. Håret var ORANGE och det var fortfarande rött där längst upp på håret. Nu skulle hon lägga i det svarta och sen det bruna i mitt hår. Efter det så la hon i en annan lite ljusare och askigare brun för att få till en mer "naturlig" look. 



Resultatet blev såhär. Dock så ger inte bilden någon rättvisa om hur det egentligen ser ut för det ser tusen gånger bättre ut i verkligheten än vad det gör på bilden. MEN jag är nöjd och mitt hår är relativt friskt. 


Halloweenparty på @Prime

Igår så var jag på Halloweenfest på Prime i Vimmerby med några av jordens härligaste människor. Samuel hade på sig världens coolaste kostym som han borde ha vunnit på (VARFÖR gjorde han inte det egentligen?). 

Jag stressade som attan för att komma hem lagom i tid då vi egentligen skulle ha börjat förfesta vid 7 men Samuel och jag kom hem runt kvar över 8 och då hade jag inte ens börjat sminka mig!

Pågrund av stressig kväll tog jag inte så mycket bilder utan det blev några dåliga bilder istället. 
Men jag var iallafall..... en clown/cirkus inspirerad varelse. Och nästa vecka ska jag vara Frankenstein och jag är såååå pepp på den Halloweenfesten!

Förövrigt är jag mörkhårig nu. Ni ska få en bättre bild sen. Och jag är SÅ otroligt nöjd och känner mig tusen gången finare i det här. ÄNTLIGEN känner jag som mig själv igen. 

Idag har jag förövrigt ett huvud som värker men det börjar gå över. Och så ska jag snart iväg och sjunga med kören. Det är trots allt minnesgudstjänst idag. En dag där man ska minnas dem som har gått bort. 
Därför lägger jag en extra tanke på min far idag när jag ska sjunga. Jag älskar dig, från jorden till månen och tusen solsnurrar åter. 


RSS 2.0