vänta va............

Kan inte sova, och hade en titanic isberg i min cola.


 
 
 
 
 
 
 

Västervik

Har varit i Västervik en stund idag. Träffade bästis och Una. Vi pratade och chillade runt, gick en bit och åt på donken. Nu är jag dock hemma, och vet inte redigt vad jag ska göra. HAHA. Mitt liv <3<3<3
Linnea... döda mig inte för bilderna/bilden jag tänker lägga upp :$
 
 
 

Tjoho!

Nu åker jag iväg till Öland för tripp om att hitta mysiga ställen att bada på med mamma, bror och två systerdöttrar! 
Det ska bli superdupermysigt, så hörs sen! 
Kommer nog ta några bilder iaf :) bara för att lägga ut på bloggen! :) 

Årets första dopp!

Årets första dopp blev ett natt dopp, härligt men förfärligt! 
Mötte upp Emma och henke hemma hos henke för att sedan dra sig iväg till gnöttlen och ta ett natt bad.
Trodde att vattnet skulle vara kallare, och att jag skulle dö av skräck men de gick helt okej! 
Tyckte vi va grymt duktiga som faktiskt vågade bada sådär mitt på kvällen, och nu sitter jag hos Nea och ska sova här och bara... chilla. 
 

adakmlsdamsd damp

Okej, nu ska vi ta de lilla lugna.
Igår firade jag midsommar med familjen för att sedan välkommnna bästis till mig och vi spelade wii, kort, och kubb sedan tog vi en promenad och hon sov hos mig! 
Idag ska vi ta kort, åka till willys och köpa mumsigt till ikväll, sedan ska vi ta ett nattdopp och basta :D 
 
Såååå har gjort mig lite fin, för att ta lite fina kort (om vi nu lyckas med de... HAHA)
 
 

Glad midsommar!

Nu ska jag iväg på någon middag, någonstans inne i skogarna.
Sen ska jag väl ta de lugnt med min familj och chilla i guess. Vet inte redigt vad kvällen bjuder på, men får hoppas på det bästa, idag är jag iallafall superduper glad och känner mig finare än någonsin! 
På med högklackarna, och beger sig iväg nu då! :) 
 
 
Fett oseriös bild, bjuder jag också på. Är ett monster! 
 
 

Lever i vardagen, njuter av stunden

Idag följde jag med min syster till Vimmerby för att handla lite grejer exempelvis kläder, bara för att vi kan. 
De blev ett par shorts som jag kollat på ett bra tag och bestämde mig för att köpa när dom ändå var på rea, även fast dom är en storlek för stor så är de ingenting som märks så värst tydligt, i värsta fall får jag väl krympa dom i tvätten, men de får vi väl hålla tummarna på att jag slipper.
 
Vi åt thai bufe och tog sedan en fika. De blev en varm choklad i detta åskväder för att sedan bege sig hemmåt för att fira Mattias som fyllde 15 år igår. 
Marängtårta och jordgubbstårta blev de serverat och sedan så spelade vi sjuan för att fördriva tiden. 
Och nu sitter jag här, ska förmodligen fortsätta kolla på once upon a time eller se säsong 3 av teen wolf
 
Min dag har varit fin, och mycket prat och skratt har de blivit av. Fint det där, må jag säga! 
 
 
 

Speedis

Har varit en fin kväll med bästa. Vi har väl som vanligt pratat om allt möjligt mellan himmel och jord, saker som vi gjort, saker som vi inte gjort, saker som vi ska göra, eller saker som vi önskade hade hänt. 
Allt detta kan man göra med denna underbara människa, och jag är så glad att jag har dig som en av mina allra få finaste vänner. Håller dig hårt, så länge som de bara går. Älskar dig.

Nu när jag nyss hoppat ut från duschen är natten nästan svart, det märks att de är sommar och för första gången idag, njuter jag verkligen av att det är sommar. 
Jag må inte har något sommarjobb, eller något att göra som är planerat i sommar, men bara det, har jag märkt idag, är det som är de bästa med hela sommarlovet. 
Jag behöver inte stressa ihjäl mig på alla måsten, och allting som ska planeras eller inte, som jag otroligt nog gjort hela hösten och våran, utan jag kan bara slappna av. 

Därför unnar jag mig idag, med en varm kopp citron te.  och ett avsnitt av once upon a time som förövrigt är fett kung och jag tycker ni som älskar Disney med mer edge ska se den, den är fett bra. Utöver det har jag bestämt mig, att jag har all tid i världen att blogga satan, och ligga järnet. Skriva av sig och dela med mig. Varför har jag inte tänkt på det tidigare? 

Bilderna är tagna från http://ffuckmylife.blogg.se/, neas blogg!    

speedway!!

Nu blir de speedway med neapeaäppelskrutt <3<3<3 + att jag leker cool med brillz       

gömöra

Godmorgon dååååva. 
Eller förmiddag, eller vad man säger. Idag ska jag chilla tills eftermiddag för då ska jag hämta upp nea och kolla på speedway, inte för att jag är ett direkt fan av speedway, men de kan faktiskt vara väldigt kul ibland. 
 
Såååå atteeeh, jag har tråkigt nu. 
 
 

don't you be losing

Oh, detta är jag värd! 
Idag har jag åkt bil, köpt tre par trosor. Rosa, vita och svarta spets. Ursöta! 
I tisdag så köpte jag ett par shorts och linne, för bara 99 och en helt underbar vit jeansjacka med nitar för 100kr. 
Mitt liv består av kläder. Skämt och sido. Men nu får det det vara nog med kläder för i sommar. 
Jag har inget sommarjobb så får bålhåla i mina pengar atm. 
 
Hur som helst, jag är fett värd denna underbara drink <3
 
 

I give you all my heart

Hej lovers. Idag är det måndag, vilket betyder att det bara är 2 och en halv dag kvar av skolan. Hur underbart? 
Jag är både ledsen och glad, eftersom jag som person faktiskt tycker om skolan och tycker att det är roligt att gå dit om jag inte har något roligare för mig.
Men det ska bli skönt att samla krafterna och vila någon månad för att sedan orka ta sig igenom en termin till. 
 
Hur eller hur, så ska jag plugga engelska, svenska, matte, naturkunskap och samhäll. Dags att sätta igång bara! 
 
 

dör, långsamt

Mitt liv just nu rullar på, så fort att jag knappats hinner med. Vilket bidrar till att skoluppgifterna knappst hakar på det heller. Så nu blir det att prioritera skoluppgifterna och inlämningsuppgifter, samt prov och massa rester.    Inte trodde jag att jag hade så mycket, och allt ska vara klart på bara 2-3 dagar?! För på torsdag tar jag mitt fina sommarlov, och åker iväg.  Jag må inte har något jobb denna sommaren, men då kan jag åtminstone blogga jätte mycket och använda mig av min kreativitet istället och göra massa annat roligt ute i vildmarken i eller storstadens gator.  studenten, och läger. Jag har badat badtunna och bastat, försökt att gå linbana men vägrade gå längre efter första stationen så jag fick gå ner, feg som jag är, men är iallafall nöjd att jag vågade ta mig upp.   Min mobil så har en gammal telefon, men det får duga ett tag tills jag skaffar en ny. Jag vill verkligen ha en mobil som är lite stöttålig, och är den inte stöttålig så kan man alltid skaffa silikonskydd så att den blir stöttålig, jag har alltid haft mobiler som går sönder eftersom jag antingen råkar tappa dom, eller så har jag bara så extremt otur att de går sönder ändå. Och sen har jag haft mobiler som varit så små och gamla att de inte ens finns skydd till dom.    Hur eller hur så går det att nå mig, men jag har förmodligen inte era nummer, så tycker ni att jag är värd att ha erat nummer så skicka iväg ett litet gullgit sms med erat namn på!    Pusssen, ni får en bild på mig och Nadia på hennes bal :D  

RSS 2.0